Sobre mi i el Bloc

L’Autor del Bloc

Jordi Vila Tuneu, nascut a Vic el 1976, fill de pagès, cunicultor  i fotògraf.
He continuat l’activitat de la granja especialitzant-la en el sector de la cunicultura, que és la meva feina i una de les meves passions. L’altra meva passió és la fotografia, i per tal de finançar-ne l’equip fotogràfic vaig crear l’empresa MésImatgeDigital amb la qual ofereixo serveis a particulars, empreses i també col.laboro amb diverses publicacions i associacions, actes populars i socials.
També sóc un fanàtic de les xarxes socials i m’agrada compartir-hi informació que pugui ser d’interés.
El Bergos és una granja de conills situada al sud de Vic, consta d’unes 400 conilles en locals i l’engreix en gàbies a l’aire lliure.

El perquè del Bloc

En aquest bloc vull recollir una petita història que va començar un divendres 18 de novembre del 2011, quan estava repassant els nius de la granja vaig trobar una conillada, em va semblar molt bonica, la vaig fotografiar i la vaig compartir a la xarxa.
La meva sorpresa va ser la reacció que va provocar en els meus amics, que em van animar a fer-ne el seguiment de la vida d’aquests conillets a través de les xarxes socials, aportant una foto i una petita ressenya, que han creat comentaris i reaccions.
I a partir d’aquí, i quant s’està a punt d’acabar aquesta petita història dels conillets a les xarxes socials Facebook i Twitter, he decidit fer aquest bloc per tal de tenir-ho recollit en un sol lloc i oferir més informació de cada etapa dels conills.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: